• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Black Friday en Cyber Monday bij AllesTegenOngedierte.nl

Zoals elk jaar doet AllesTegenOngedierte.nl ook dit jaar weer mee met het grootste koopjes spektakel ter wereld: Black Friday en Cyber Monday.

Elk jaar wordt de omvang van deze koopjes periode groter maar neemt ook de onduidelijkheid en frustratie over de (soms zogenaamde) kortingen toe. Wij streven er naar zo eerlijk en transparant mogelijk te zijn over de kortingen die wij geven tijdens het Black Friday weekend. 

 

Enkele feiten en cijfers over de korting bij AllesTegenOngedierte.nl

Producten zonder korting: 0

Hoogste kortingspercentage: 80%

Laagste kortingspercentage: 1%

Gemiddelde kortingspercentage per product: 14,73%

Gemiddelde kortingsbedrag per product: €2,71

Verwacht gemiddelde kortingsbedrag per bestelling: €5,42

 

Er zijn een aantal extra voordelige aanbiedingen enkel in de APP verkrijgbaar. Download de AllesTegenOngedierte.nl APP op om te profiteren van deze aller scherpste deals!

Wij hebben in de maand voor de actie 17 prijzen verhoogd en 64 verlaagd door marktwerking. De producten welke in de week voor Black Friday reeds in de aanbieding waren zijn eerst teruggezet op hun oude prijs alvorens er Black Friday korting over is verrekend.

Wij houden de kortingsactie van vrijdag 27-11-2020 08:00 tot en met maandag  30-11-2020 23:59 uur.

Wij proberen iedereen te bereiken die van deze korting gebruik wenst te maken door middel van aankondigingen op onze website.

 

Wij hopen dat u veel korting pakt tijdens het Black Friday weekend bij AllesTegenOngedierte.nl en bij onze (online) collega's! Denk voor al eens aan de zomer producten, die zijn nu extra voordelig!

 

Nog een paar kleine spelregels en kanttekeningen:

Het kan voorkomen dat een product uitverkocht raakt, het product wordt dan onverkoopbaar op de website of verdwijnt geheel van de website. Het is niet mogelijk later aanspraak te maken op de korting, in sommige gevallen geldt dus echt op = op.

PostNL en DPD hebben het in deze tijd ontzettend druk, iedereen doet zijn of haar uiterste best uw pakket snel af te leveren. Houdt u echter rekening met vertragingen, deze zijn onvermijdelijk.