• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

De op de website van AllesTegenOngedierte.nl getoonde (product)informatie en verkoopprijzen worden door de AllesTegenOngedierte.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

AllesTegenOngedierte.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van haar websites. AllesTegenOngedierte.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de websites van AllesTegenOngedierte.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel de AllesTegenOngedierte.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is AllesTegenOngedierte.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden dan wel op een van haar websites geplaatst worden.

AllesTegenOngedierte.nl behoudt zich het recht door gebruikers geplaatste reviews en opmerkingen te verwijderen. 

Verwijzingen naar sites die niet door AllesTegenOngedierte.nlworden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. AllesTegenOngedierte.nl kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door AllesTegenOngedierte.nl wordt onderhouden wordt afgewezen.