• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retour en Garantie

GARANTIE

Op alle producten die wij verkopen heeft u comfort de huidige EU regeling recht op twee jaar garantie. Onder garantie worden defecten door productiefouten verstaan.  

Wanneer het product eerder defect gaat dan u naar redelijkheid mag verwachten neemt u dan contact met op. Wij proberen dit altijd samen met u op te lossen.

U kunt een email sturen naar [email protected]. Vermeldt hierin om welke order het gaat, welk artikel en wat het defect is. Wij zullen daarna contact met u opnemen.

Download hier het garantieformulier.
 

RETOURNEREN

 

Retourzenden? Geen probleem! U heeft 2 maanden bedenktijd!

 

Herroepingsrecht / Retourneren

U heeft het recht een deel van uw bestelling of de gehele bestelling, tot 61 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van reden te annuleren. U kunt dit aangeven door het onderstaande formulier te downloaden en terug te mailen of mee te sturen met het product,
U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om uw product(en) retour te sturen.
Het is ook mogelijk het retourformulier in de retourzending te doen, deze moet dan alleen binnen 61 dagen bij ons binnen zijn.

 

U krijgt na ontvangst van de artikelen binnen 14 kalenderdagen het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten (alleen bij volledige annulering) gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen / brengen van u thuis naar AllesTegenOngedierte.nl zijn voor eigen rekening. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien mogelijk - in de originele staat en verpakking aan AllesTegenOngedierte.nl geretourneerd moeten worden. Het artikel mag geenszins gebruikt zijn.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor roofmijten.

Download hier het retourformulier.

 

Waarom zelf de kosten van het retour zenden betalen?

Het blijft ook voor ons een lastige afweging, gratis retourneren aanbieden of niet? Uiteraard bestaat gratis verzenden niet, elk pakket dat verzonden wordt, heen of retour kost geld. Dit zouden wij op de een of andere manier moeten berekenen in de verkoopprijs maar wij willen graag een zo scherp mogelijk prijs aanbieden. Hier zit dus het dilemma. Wij hebben er voor gekozen de laagst mogelijke prijs aan te bieden en dat betekent dat een retourzending voor rekening van de klant is. Zo benadelen wij niet iedereen die bij ons koopt. Gezien de aard van onze producten lijkt ons dit ook wel zo eerlijk, bijna iedereen weet precies wat die koopt en in ons vakgebied zijn er gelukkig niet veel retouren, anders dan in de kleding branche waar u als consument wel moet passen en aankopen echt anders kunnen zijn dan gedacht (te klein, te groot etc.). 


Retourneren bij beschadiging

Indien u een beschadigd of niet-werkend product heeft ontvangen, kunt u met ons contact opnemen voor retournering en verdere afhandeling.

 

 

KLACHTEN / GESCHILLEN

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar AllesTegenOngedierte.nl. Ook kunt u terrecht bij Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.